Pui murat cu unt alla Diavola cu lămâie fenicul Slaw

Pui murat cu unt alla Diavola cu lămâie fenicul Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu unt sărat alla Diavola cu lămâie fenicul Slaw. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 729 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fenicul bec, chiles de arbol, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pui alla Diavola, Midii alla Diavola, și Reteta Polletto Alla Diavola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: aduceți la fiert 4 căni de apă, sarea, boabele de piper, usturoiul și ardeii iute. Se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
2
Scoateți saramura de pe foc și răciți ușor. Se amestecă cuburile de gheață. Saramura trebuie să fie rece când adăugați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Se adaugă puiul, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1
Bateți maioneza, coaja de lămâie, sucul de lămâie și zahărul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați varza, feniculul, frunzele și pătrunjelul într-un bol mare și presărați sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scoateți puiul din saramură, clătiți bine cu apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt. Refrigerați puiul timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Acest lucru va permite pielea de pui să se usuce și să producă o crustă mai crocantă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Combinați uleiul, boabele de piper, ardeii iute, usturoiul, oregano și sarea într-o cratiță mică la foc mic și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți cratița de pe foc și păstrați-o la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Transferați uleiul într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Scurgeți uleiul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți grătarul pentru foc mediu direct și grătar indirect. Dacă utilizați cărbune, asigurați-vă că orificiile inferioare și orificiile superioare ale grătarului sunt deschise.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți puiul din frigider cu 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Ungeți puiul cu 3 linguri de ulei de chile și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Așezați pielea de pui cu fața în jos peste cărbuni, la foc direct. Grătați puiul până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 10 minute. Întoarceți puiul și mutați-l peste căldura indirectă. Acoperiți grătarul și gătiți puiul până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 160 de grade F, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Adăugați cărbuni după cum este necesar pentru a menține temperatura grătarului la aproximativ 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Transferați puiul pe o tăietură; așteptați 10 minute înainte de sculptură. Tăiați puiul și stropiți cu uleiul de chile rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Încingeți puiul cu jumătăți de lămâie la grătar și frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
12
Se servește cu lămâia de fenicul de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista