Pui Mozzarella Parmezan
Puiul Mozzarella Parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 de calorii , 32 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,71 USD per porție. 315 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oregano, brânză mozzarella, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73% . Acest scor este destul de bun. Încercați Mozzarella cu pui cu spanac , pâine artizanală cu usturoi cu mozzarella și panini cu tomate și mozzarella cu avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pune pieptul de pui într-o tavă de copt de 9x13 inci, într-un singur strat. Acoperiți cu supa de țelină și coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute. Întoarceți bucățile de pui și coaceți încă 30 de minute, până se rumenesc.
Combinați supa de ciuperci, apa, ceapa, usturoiul și oregano și amestecați toate împreună.
Se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți cu felii de brânză mozzarella, împingând brânza în jos în sos.
Deasupra se presara parmezan ras si se coace in cuptorul preincalzit inca 20 de minute pana cand devine buloasa si rumenita.