Puiul Mojito ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 696 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.83 pe portie. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți boia de ardei, zahăr brun, suc de lime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mojito Final... Sequel-Mojito Cherry, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), și Puiul Mojito al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți coloana vertebrală a puiului cu foarfece de pasăre; aplatizați puiul apăsând ferm pe piele o parte din pui, astfel încât să stea uniform într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Creveți Sotați, Decojiți
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați toate condimentele uscate și frecați puiul cu amestecul de condimente, în special sub piele. Puneți într-o pungă de plastic resigilabilă și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Într-un bol mare de amestecare combinați toate ingredientele pentru marinată, apoi adăugați puiul la marinată și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul de marinată. Într - o tigaie mare la foc mediu până la mare, adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, așezați pielea de pui cu fața în jos și căutați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Când pielea este maro auriu flip pui și se adaugă 1/2 cana de marinata in tigaie; locul tigaie în cuptor și se fierbe puiul timp de 25 de minute sau până când puiul are temperatura internă de 165 de grade F. Pe un termometru instant-citit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți puiul din cuptor și periați cu glazură Mojito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mojito
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți puiul sub broiler timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Scoateți din broiler, tăiați și serviți imediat cu mai multă glazură pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Combinați toate ingredientele în vasul de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
12
În vasul de sos mediu, puneți romul, bulionul de pui și zahărul brun. Reduceți cu 1/3 la foc mare. Într-un castron mic de amestecare, amestecați împreună apă și amidon de porumb. Când amestecul de rom este redus, adăugați amestecul de amidon de porumb încet la lichidul care fierbe și bateți timp de 3 minute, până la 50% mai gros. Rețineți că este posibil să nu aveți nevoie de toate acestea. Când glazura este la grosimea dorită, adăugați frunze de mentă și transferați în castron mic. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Umăr
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate