Pui Mojito
Puiul Mojito este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Un amestec de oregano, pui, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Mojito Final... Sequel-Mojito Cherry, Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito), și Pui Mojito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți coloana vertebrală a puiului cu foarfece de pasăre; aplatizați puiul apăsând ferm pe piele o parte din pui, astfel încât să stea uniform într-o tigaie.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Combinați toate condimentele uscate și frecați puiul cu amestecul de condimente, în special sub piele. Puneți într-o pungă de plastic resigilabilă și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Într-un bol mare de amestecare combinați toate ingredientele pentru marinată, apoi adăugați puiul la marinată și refrigerați cel puțin 1 oră.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul de marinată. Într-o tigaie mare la foc mediu până la mare, adăugați 4 linguri de ulei de măsline extravirgin. Când uleiul este fierbinte, așezați pielea de pui cu fața în jos și căutați.
Când pielea este de pui flip maro auriu și se adaugă 1/2 cana de marinata in tigaie; locul tigaie în cuptor și se fierbe carnea de pui timp de 25 de minute sau până când puiul are temperatura internă de 165 de grade F.
Scoateți puiul din cuptor și periați cu glazură Mojito.
Puneți puiul sub broiler timp de 5 minute.
Scoateți din broiler, tăiați și serviți imediat cu mai multă glazură pe lateral.