Pui Mediteranean Cu Scândură De Cedru
O porție conține 65 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., puiul mediteranean cu scânduri de cedru ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos grecesc de vinaigretă, suc de lămâie, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Condimentat Cu Miere Cu Scândură De Cedru, Creveți cu scânduri de cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândurile în apă, așezând o greutate deasupra fiecărei scânduri pentru a o menține scufundată. Înmuiați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Între timp, amestecați pansamentul, 1/4 cană de pătrunjel, coaja de lămâie și sucul până se omogenizează bine.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de pansament; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
Se toarnă amestecul de pansament rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui. Sigilați punga; întoarceți de mai multe ori pentru a acoperi uniform puiul cu amestecul de pansament. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți scândurile din apă; periați blaturile cu ulei.
Scoateți puiul din marinată; aruncați punga și marinada.
Așezați 2 piept de pui pe fiecare scândură.
Așezați pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Grill 1 la 1-1 / 4 ore sau până când puiul este gătit prin (165F). Între timp, amestecați amestecul de pansament rezervat, rămânând 1/4 cană de pătrunjel și măslinele.
Scoateți puiul de pe grătar; aruncați scândurile.
Scoateți oasele din pui; tăiați fiecare sân în jumătate.
Se servește acoperit cu amestecul de pătrunjel.