Puiul mediteranean este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Mediteranean, Pui Mediteranean, și Pui Mediteranean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați puiul cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, adăugați pui în tigaie. Gatiti pana se rumeneste si tocmai gatiti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se transferă pe placa rezistentă la cuptor și se introduce în cuptor pentru a se menține cald. Aruncați uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați 3 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciuperci; saut până se ofilesc și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați bulion; se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Adăugați măsline, roșii prune, usturoi, șalotă și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
9
Se presară sare și piper. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10
Se adaugă untul; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Se amestecă roșiile cu lacrimă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12
Lingură amestec de ciuperci peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Presărați pătrunjel și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Garnisiți cu fructe de caper, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper Berries
15
Sfat de piață: caperele sunt muguri de flori din tufa de capere, iar fructele de pădure sunt fructele. Au aproximativ dimensiunea unei măsline și sunt de obicei murate și vândute în borcane. Acestea pot fi găsite pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper Berries
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit