Pui Marsala Tetrazzini
Pui Marsala Tetrazzini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 466 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, mazăre, pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Marsala Tetrazzini, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Tetrazzini De Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și prosciutto și sotati 5 minute.
Se amestecă împreună amestecul de ciuperci, puiul, următoarele 5 ingrediente și 1/2 cană de brânză; se amestecă pastele. Se amestecă amestecul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la bule.