Pui Marsala Florentin
Pui Marsala Florentine necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 596 calorii, 30g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. 244 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți roșii uscate la soare, făină, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Și Șuncă Florentină, și Pui Florentin.
Instrucțiuni
Așezați sânii de pui între două bucăți de hârtie de ceară și lăsați până la 1/4 inch grosime cu un ciocan de carne. Praf de pui cu făină , sare, piper și oregano.
Într-o tigaie, prăjiți puiul în ulei de măsline la foc mediu. Gatiti pana cand se face, întorcându-se pentru a găti uniform. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu; adăugați ciuperci, roșii uscate la soare și vin Marsala. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă spanacul și se gătește aproximativ 2 minute.