Pui Marsala cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1434 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, usturoi, marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui Cu Ciuperci Și Marsala, Pui Marsala cu ciuperci, și Pui cu Marsala, rosii si ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Se usucă bucățile de pui cu un prosop de hârtie și se presară peste tot cu sare și piper. Setați o tigaie de curcan peste 2 arzătoare la foc mediu și adăugați uleiul de canola. Se rumenesc puiul, cu pielea în jos mai întâi, 3 până la 4 minute, apoi se rumenesc și se rumenesc pe cealaltă parte, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De Cannelloni
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați puțin mai mult ulei în tigaie la foc mare și adăugați ciupercile, usturoiul și ceapa. Condimentează cu sare și gătește suficient de mult pentru a obține o culoare pe ciuperci, 2 până la 3 minute. Amestecați pasta de roșii și cimbru și gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați bucățile de pui înapoi în tigaie cu pielea în sus și întindeți-le uniform, împingându-le în jos în ciuperci și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați marsala, răzuind bucățile maronii din fundul tigaiei și adăugați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați întreaga tigaie la cuptor și gătiți până când vârfurile puiului se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Folosiți clești pentru a scoate puiul din tigaie și transferați-l pe un platou de servire și păstrați-l cald. Puneți tigaia înapoi peste arzător la foc mare. Aduceți conținutul la fierbere și gătiți lichidul până când acesta este redus și aromele devin concentrate, 3 până la 4 minute. Opriți focul, adăugați cubulețele de unt și amestecați ușor pentru a topi untul uniform. Acest lucru va îngroșa sosul marsala și îi va da o aromă bogată. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Adăugați o stoarcere a sucului de lămâie și pliați pătrunjelul.