Pui Marsala cu ciuperci

Pui Marsala cu ciuperci
Pui Marsala cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 6.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1434 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, usturoi, marsala și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui Cu Ciuperci Și Marsala, Pui Marsala cu ciuperci, și Pui cu Marsala, rosii si ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Se usucă bucățile de pui cu un prosop de hârtie și se presară peste tot cu sare și piper. Setați o tigaie de curcan peste 2 arzătoare la foc mediu și adăugați uleiul de canola. Se rumenesc puiul, cu pielea în jos mai întâi, 3 până la 4 minute, apoi se rumenesc și se rumenesc pe cealaltă parte, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați puțin mai mult ulei în tigaie la foc mare și adăugați ciupercile, usturoiul și ceapa. Condimentează cu sare și gătește suficient de mult pentru a obține o culoare pe ciuperci, 2 până la 3 minute. Amestecați pasta de roșii și cimbru și gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați bucățile de pui înapoi în tigaie cu pielea în sus și întindeți-le uniform, împingându-le în jos în ciuperci și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați marsala, răzuind bucățile maronii din fundul tigaiei și adăugați bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați întreaga tigaie la cuptor și gătiți până când vârfurile puiului se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Folosiți clești pentru a scoate puiul din tigaie și transferați-l pe un platou de servire și păstrați-l cald. Puneți tigaia înapoi peste arzător la foc mare. Aduceți conținutul la fierbere și gătiți lichidul până când acesta este redus și aromele devin concentrate, 3 până la 4 minute. Opriți focul, adăugați cubulețele de unt și amestecați ușor pentru a topi untul uniform. Acest lucru va îngroșa sosul marsala și îi va da o aromă bogată. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Adăugați o stoarcere a sucului de lămâie și pliați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Se toarnă peste pui și se servește cu Chardonnay.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista