Pui Marsala
Marsalanul de pui este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, bulion de pui, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 199 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste pe ambele parti. Mutați puiul în partea laterală a tigaiei.
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi pe cealaltă parte a tigaiei; gătiți și amestecați până când ciupercile și ceapa sunt fragede, dar nu se rumenesc.
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Se amestecă bulionul și amidonul de porumb până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere, amestecând constant; acoperi. Fierbeti la foc mic 10 min. sau până când puiul este gata (165F). Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți amestecul de pui peste orez.