Puiul marocan cu vinete, roșii și migdale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,81 USD pe porție. Un amestec de ceapă, conserve de roșii, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui marocan cu aragaz lent cu caise, măsline și migdale, Tagine de pui marocan cu roșii uscate la soare și anghinare, și Miel marocan cu caise, migdale și mentă.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare și mare, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și usturoiul. Acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați boia de ardei, sare, turmeric, coriandru, fenicul, piper, chimen și ghimbir; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Fenicul
Ghimbir
Piper
Chimen
Sare
4
Adăugați roșiile, 1 cană de apă și 3 linguri de suc de lămâie; se aduce la fierbere. Aranjați tot puiul într-un singur strat în oală; puneți puțin sos peste. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți 15 minute. Întoarceți puiul, acoperiți și fierbeți până când puiul este fraged, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Pui întreg
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Periați foaia mare de copt cu margini cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați vinetele și restul de 4 linguri de ulei de măsline într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Întindeți vinetele pe foaia de copt pregătită și coaceți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute. (Puiul și vinetele pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider separat până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Pui întreg
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Se amestecă vinetele și maghiranul în pui. Simmer descoperit 10 minute pentru a încălzi și a amesteca arome. Condimentați tocană după gust cu mai mult suc de lămâie, dacă doriți, și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Vinete
Maghiran
Pui întreg
Tocană
10
Transferați puiul într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se presară migdale și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm