Pui Marinat Portocaliu Picant
Puiul marinat portocaliu picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 265 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, Ulei de măsline extravirgin, pătrunjel și portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 222 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Marinat Picant Old Bay, Marmeladă De Portocale Somon Marinat, Pui. sau carne de porc, și Piept De Pui La Grătar Marinat Cu Var Picant.
Instrucțiuni
Faceți marinada: într-un blender sau robot de bucătărie, combinați sucul de portocale sau portocalele tocate, ceapa, chipotle în adobo, usturoi, coriandru, rozmarin, cimbru, maghiran și sare.
Pulse de câteva ori pentru a face un pur grosolan pur.
Transferați într-un castron mare.
Tăiați grăsimea de pe coapsele de pui: cu foarfece, tăiați excesul de grăsime de pe coapse.
Puneți coapsele de pui la o grosime uniformă:
Puneți coapsele de pui între două foi de folie de plastic sau hârtie de ceară și bateți cu un ciocan de carne sau un sucitor până la o grosime uniformă de aproximativ 1/2 inch.
Adăugați puiul în vasul de marinată (sau transferați ambele într-o pungă de congelator cu fermoar). Se da la frigider 2 ore sau peste noapte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă sau o tigaie grea la foc mediu.
Scoateți bucățile de pui din marinată, ștergând excesul (dar nu toate) cu un prosop de hârtie.
Lucrând în loturi, gătiți bucățile de pui timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierb.
Presărați puiul cu coriandru sau pătrunjel tocat, garnisiți cu pene portocalii și serviți cu orez spaniol.