Pui marinat cu lămâie și frigarui de măsline
Lemon-pui marinat și frigarui de măsline este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 15 porții. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 87 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Pui marinat cu lămâie și frigarui de măsline, Fetan marinat și frigarui de măsline, și Fetan marinat și frigarui de măsline.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu combinați ingredientele de marinadă.
Adăugați bucățile de coapse de pui și aruncați pentru a acoperi bine.
Lăsați puiul să se marineze la temperatura camerei timp de 5 până la 30 de minute înainte de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°).
Filetați bucățile de pui pe frigarui, alternând bucățile de pui cu măsline.
Curățați grătarele de gătit. Grătați frigarui la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când carnea este fermă și sucurile se limpezesc, 8 până la 10 minute, întorcându-se o dată sau de două ori.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească timp de 3 până la 5 minute.
Notă: Dacă utilizați frigarui de bambus, înmuiați-l în apă timp de cel puțin 30 de minute.