Pui Macadamia cu sos de portocale-ghimbir și Pilaf de nucă de cocos
Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de piper, panko, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pește prăjit Thailandez întreg crocant cu sos de tamarind de ghimbir și Pilaf de orez cu nucă de cocos-coriandru, Pui Macadamia Cu Sos Frangelico Portocaliu, și Satay de pui cu nucă de cocos-ghimbir cu sos cremos Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți făina și laptele de cocos în boluri separate, largi și puțin adânci. Într-un alt castron, amestecați nuci și panko. Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Pune 2 linguri. unt și 2 linguri. uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Dragați puiul în făină, scuturând excesul; scufundați-vă în laptele de cocos, lăsând excesul să picure; apoi apăsați în amestecul de nuci pentru a acoperi pe toate părțile. Rezervați lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Ulei De Măsline
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți puiul în tigaie într-un singur strat și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute. Cu o spatulă, întoarceți bucățile (având grijă să nu rupeți acoperirea cu piulițe) și rumeniți pe cealaltă parte, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Transferați puiul într-o tigaie și coaceți până când nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Între timp, ștergeți orice nuci arse din tigaie cu un prosop de hârtie. Dacă tigaia este uscată, adăugați 1 lingură. fiecare unt și ulei de măsline, apoi șalotă, ghimbir și usturoi. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Unt
Usturoi
Ghimbir
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Se toarnă bulion, vin și suc de portocale. Se fierbe până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Bulion
Vin
9
Se toarnă amestecul într-un blender și, ținând capacul strâns cu un prosop, se învârte până se omogenizează. Întoarceți sosul în tigaie și adăugați 1/4 cană de lapte de cocos rezervat (aruncați restul) și sare și piper după gust; se amestecă la foc mic până se încălzește, apoi se toarnă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lapte De Cocos
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
10
Puneți Pilaf de nucă de cocos pe farfurii, acoperiți cu pui și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Nucă De Cocos
Sos
11
* Tăiați nucile pulsând scurt într-un robot de bucătărie. Tăiați fin coaja din portocale și păstrați-o pentru pilaf.