Pui Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză de pui. Această rețetă servește 8. O porție conține 837 calorii, 34G de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de orecchiette, sos fierbinte, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 x 3 inci.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sare.
Adăugați pastele, amestecați și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, până la al dente, 6 până la 8 minute.
Scurgeți pastele și puneți-le într-un castron mare, aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline.
Încălziți uleiul de măsline rămas și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați făina și gătiți și amestecați 2 până la 3 minute, doar pentru a găti ușor făina, nu o lăsați să se rumenească.
Bateți laptele și smântâna și gătiți, amestecând continuu până când sosul se îngroașă, 3 până la 4 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați cheddar, parmezan, pui, maghiran, sos fierbinte, sare și piper.
Adăugați amestecul de pui cu brânză în paste și aruncați pentru a acoperi uniform pastele.
Așezați în vasul de copt pregătit, răzuind tot sosul din vas și coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când clocotește în jurul marginilor și se rumenesc ușor deasupra.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;