Pui la King ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, lapte, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Chicken A la King, și Chicken A la King.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Frecați puiul pe ambele părți cu uleiul de măsline și condimentați generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pe o foaie de copt și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 160 de litri F, aproximativ 45 până la 50 de minute.Între timp, așezați porcinii într-un castron mediu, acoperiți cu apa clocotită și lăsați să stea 20 de minute. În timp ce ciupercile se înmoaie, tocați mărunt frunzele de pătrunjel și frunzele de tarhon (veți avea nevoie de 1 lingură din fiecare) și puneți deoparte împreună într-un castron mic. Feliați ciupercile cremini cu grosimea de 1/4 inch și puneți-le deoparte într-un castron mediu. Tăiați mărunt șalotele, puneți-le într-un castron mic și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați bulionul de pui sau bulionul într-un castron mediu și puneți-l deoparte.Când ciupercile porcini sunt gata, scoateți-le din apă folosind o lingură cu fante și transferați-le pe o tăietură. Se toacă grosier și se transferă într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți 1/2 cană din lichidul de înmuiere a ciupercilor (aveți grijă să nu includeți sedimentul nisipos pe fundul vasului) și adăugați-l în bulionul de pui; pus deoparte. Aruncați lichidul de ciuperci rămas.Când puiul este gata, transferați-l pe o tăietură pentru a se răci. Între timp, încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați șalota tocată și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați ciupercile cremini și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
7
Adăugați sarea și piperul măsurate și porcinele tocate și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8
Se presară făina și se amestecă pentru a acoperi amestecul de ciuperci. Gatiti, amestecand des, pana cand gustul crud a fiert din faina, aproximativ 3 minute. Bateți încet amestecul de pui, amestecând orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Adăugați laptele și smântâna, creșteți focul la mediu ridicat și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ 10 până la 15 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Între timp, scoateți carnea de pui din os și rupeți-o în bucăți de mușcătură, aruncând pielea, cartilajul și grăsimea. Puneți carnea deoparte pe tăbliță.Când sosul de ciuperci este gata, amestecați puiul, mazărea, sherry-ul și tarhonul și pătrunjelul tocat și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)