Pui la grătar și ierburi
Puiul la grătar și ierburile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 195 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, jumătăți de piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui întreg la grătar cu ierburi, Pui La Grătar Cu Portocale Cu Ierburi, și Porumb la grătar cu ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Clătiți pieptul de pui, uscați-l cu prosoape de hârtie și străpungeți de mai multe ori cu o furculiță.
Puneți pieptul de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați ulei de măsline. Sigilați și agitați punga pentru a acoperi puiul cu ulei de măsline; adăugați rozmarin, cimbru, oregano, usturoi, sare și piper negru în pungă, sigilați și agitați din nou pentru a acoperi puiul cu ierburi.
Puneți pieptul de pui la grătar pe grătarul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.