Pui la grătar Sud-African gătit lent

Pui la grătar Sud-African gătit lent
Rețeta de pui BBQ Sud-African gătit lent este gata în aproximativ 8 ore și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Acest fel principal are 282 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sos de grătar cu zahăr brun, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul brun gătit, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Portocaliu Din Africa De Sud, Africa De Sud Sambal, și Budinca Din Africa De Sud pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Combinați toate ingredientele rămase, cu excepția orezului; se toarnă peste pui. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Gatiti la 8 ore mici (sau la 5 ore mari).
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Fairview Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Culoare: Roșu violet Vibrant.Aromă: arome picante de fructe întunecate.Gust: Clocitor și sărat, cu taninuri coapte și fructe opulente.Cellaring: vinul va continua să se îmbunătățească în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista