Pui La Grătar Reubens
Reubens de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 382 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coleslaw d angel hair, brânză jarlsberg, răspândire pe bază de iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Ușoare De Piatră ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rubens La Grătar La Cuptor, Split la grătar Kielbasa Reubens cu varză caldă de muștar-chimen, și Rubens pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Lingurați coleslaw uniform pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; acoperiți fiecare uniform cu pui și brânză. Se acoperă cu 4 felii de pâine rămase.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. În timp ce tigaia se încălzește, întindeți 3/4 linguriță de iaurt întins uniform pe 1 parte a fiecărui sandviș.
Așezați sandvișurile în tigaie, întindeți părțile în jos. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se rumeneste usor. În timp ce sandvișurile se gătesc, întindeți blaturile de sandvișuri uniform cu restul de iaurt întins. Întoarceți sandvișurile; gatiti 1-2 minute sau pana se rumeneste usor si branza se topeste.
Tăiați sandvișurile în jumătate înainte de servire, dacă doriți.