Pui La Grătar Portocaliu-Salvie
Puiul la grătar portocaliu-salvie este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 2734 calorii, 222g de proteine, și 186g de grăsime. Pentru $ 8.37 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare de usturoi, marmeladă de portocale, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu sos de portocale-salvie cu răsuciri de pâine umplute cu brânză, Piept de pui la grătar cu salvie și usturoi, și Sandvișuri de pui la grătar cu Pesto de salvie și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați marmeladă, oțet, ulei și salvie. Gatiti la foc mic aproximativ 1 minut, amestecand ocazional, pana se omogenizeaza bine. Se amestecă arpagicul. Rezervați 1/3 cană amestec de marmeladă pentru a servi cu pui.
Presărați puiul cu sare de usturoi și piper. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu 15 minute; întoarceți puiul. Acoperiți și grătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional și perindând de 2 sau 3 ori cu amestec de marmeladă, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Serviți amestecul de marmeladă rezervat cu pui.