Pui La Grătar Peruvian

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar Peruvian. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 467 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de soia, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pollo a La Brasa (pui la grătar Peruvian), Pui La Grătar În Stil Peruan Cu Sos Verde, și Peruvian Sudado De Pescado (Tocană De Pește Peruvian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, boia de ardei, oregano, 1/2 linguriță de piper și uleiul într-un blender.
Puneți puiul într-o pungă mare sigilabilă și adăugați marinada. Se sigilează punga și se marinează, răcit, 8 până la 24 de ore.
Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul și capacul grătarului. Aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt aprinși, aruncați-i de-a lungul părților opuse ale raftului inferior, lăsând un spațiu liber de cărbuni (dimensiunea puiului împărțit) în mijloc. Când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra grătarului direct peste cărbuni timp de 3 până la 4 secunde, cărbunii vor fi la cald mediu.
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți toate arzătoarele la mare, apoi reduceți căldura la mediu-mare.
Aruncați marinada,apoi uscați puiul. Grătar cu ulei, apoi grătar pui peste zonă fără cărbuni (sau peste un arzător oprit), cu pielea în jos mai întâi, acoperită, răsturnând o dată, până când este gătită, 30 până la 35 de minute (adăugați cărbune pentru a menține căldura).
Dacă nu sunteți în stare să faceți grătar în aer liber, puiul (împărțit) poate fi prăjit în mijlocul unui cuptor de 500 de metri F într - o tigaie de prăjire de 13 x 9 inci cu 1 cană de apă 30 de minute, apoi tentat cu folie și prăjit până se rumeneste și gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.