Pui La Grătar Mediteranean

Puiul la grătar mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 266 calorii, 48G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, crenguțe de cimbru, frecați rozmarin-usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Mediteranean, Pui La Grătar Mediteranean, și Salată mediteraneană cu pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Slăbiți pielea de pui introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați 3 linguri rozmarin - usturoi frecați uniform peste carnea de sân.
Așezați 1 crenguță de rozmarin și 1 crenguță de cimbru între piele și carne din fiecare jumătate de sân. Apăsați ușor pielea pentru a asigura. Acoperiți și refrigerați 4 ore.
Presărați puiul cu piper.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Gratiți 25 de minute sau până când ați terminat, întorcându-vă ocazional. Aruncați pielea înainte de servire.
Notă: păstrați puiul gătit la frigider până la 2 zile.
(Totalurile includ Rosemary-usturoi freca)