Pui La Grătar La Cuptor

Pui La Grătar La Cuptor
Cuptorul de pui la grătar este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, sos chile, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cuptor de pui la grătar pentru două, Pui La Grătar La Cuptor, și Pui La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol mediu de amestecare, combinați untul topit/margarina, sosul de chili, sucul de lămâie, sarea, muștarul și pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Sos De ChiliSos De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
MuștarMuștar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă bine.
4
Puneți puiul într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch și turnați amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când se înmoaie și sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista