Pui La Grătar Din Caraibe
Puiul din Caraibe la grătar este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente, suc de lămâie, piele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui La Grătar Din Caraibe, Pulpe De Pui Din Caraibe La Grătar, și Pui De Tei Din Caraibe La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați sucul de lămâie și uleiul; periați pe ambele părți ale puiului. Frecați ambele părți ale puiului cu condimente smucite.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați grătarul pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați puiul pe raft; grătar, acoperit, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.