Pui la grătar Dijon și tarhon
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cap la magazin și ridica pui, miere, tarhon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tarhon La Grătar-Coapse Dijon, Dijon-Tarhon Cremă De Pui, și Piept De Pui Tarhon Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente în procesor. Procesați până la neted.
Așezați bucățile de pui într-un vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Presărați puiul cu sare și piper.
Se toarnă amestecul de tarhon-muștar peste pui; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau refrigerați 2 până la 4 ore, întorcându-se ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți și grătiți până când puiul este aproape gătit, întorcându-se la fiecare 5 minute și ungând cu marinată, aproximativ 30 de minute. Grătiți fără a unge până când puiul este gătit, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Serviți puiul fierbinte, cald sau la temperatura camerei.