Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar

Pui la gratar cu usturoi prăjită-Oregano Vinaigrette și cartofi Fingerling la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 6.16 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1269 calorii, 62g de proteine, și 61G de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de oregano, fulgi de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi la grătar cu vinetă cremoasă de tarhon, Pui grecesc prăjit și cartofi în vinetă de lămâie-Oregano, și Pui la grătar cu lămâie, usturoi și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați usturoiul, oțetul, oregano, pătrunjelul, mierea și sarea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare. Se amestecă fulgii roșii de chile.
Puneți cartofii într-o cratiță medie, acoperiți cu apă rece și adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când un cuțit de decojit introdus iese cu o anumită rezistență. Nu gătiți cartofii până la capăt, deoarece vor continua să gătească pe grătar.
Se scurge bine și când este suficient de rece pentru a se manipula, se taie pe jumătate pe lungime.
Încălziți grătarul la mediu.
Ungeți puiul și cartofii cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, 6 până la 7 minute. Întoarceți puiul și continuați să grătați până când tocmai ați fiert, 5 până la 6 minute. Cu câteva minute înainte ca puiul să fi terminat de gătit, așezați cartofii pe grătar, tăiați cu fața în jos și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă și continuați grătarul cu aproximativ un minut mai mult.
Scoateți puiul și cartofii într-un platou și stropiți imediat cu vinetă prăjită de usturoi-oregano.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Garnisiți cu crenguțe de oregano și crenguțe de pătrunjel.