Pui la grătar cu unt și mere
Pui la grătar cu unt și mere este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 594 de calorii , 43 g de proteine și 39 g de grăsimi per porție. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de usturoi, ardei cayenne, sos de grătar și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Porumb la grătar cu unt condimentat , Pui la grătar la doză de bere și Adobo, Creveți la grătar cu usturoi .
Instrucțiuni
Combinați sarea, pudra de usturoi, piperul și cayenne-ul; presărați peste pui.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de scurgere.
Turnați jumătate din sucul de mere într-un alt recipient și păstrați-l pentru altă utilizare. Cu un desfăcător de conserve, faceți găuri suplimentare în partea de sus a conservei. Ținând puiul cu picioarele îndreptate în jos, coborâți puiul peste conservă, astfel încât să umple cavitatea corpului.
Așezați puiul pe grătarul de grătar deasupra tavei de scurgere.
Se gătește la grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când termometrul arată 180°.
Combinați untul de mere și sosul de grătar; ungeți puiul ocazional în ultimele 30 de minute.
Scoateți puiul de pe grătar; acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute.
Scoateți puiul din conservă înainte de a-l tăia.