Pui la grătar cu unt și mere

Pui la grătar cu unt și mere
Pui la grătar cu unt și mere este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Acest fel principal are 594 de calorii , 43 g de proteine și 39 g de grăsimi per porție. Pentru 1,83 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de usturoi, ardei cayenne, sos de grătar și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Porumb la grătar cu unt condimentat , Pui la grătar la doză de bere și Adobo, Creveți la grătar cu usturoi .

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, pudra de usturoi, piperul și cayenne-ul; presărați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de scurgere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Turnați jumătate din sucul de mere într-un alt recipient și păstrați-l pentru altă utilizare. Cu un desfăcător de conserve, faceți găuri suplimentare în partea de sus a conservei. Ținând puiul cu picioarele îndreptate în jos, coborâți puiul peste conservă, astfel încât să umple cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
4
Așezați puiul pe grătarul de grătar deasupra tavei de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se gătește la grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când termometrul arată 180°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Combinați untul de mere și sosul de grătar; ungeți puiul ocazional în ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Unt De MereUnt De Mere
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
7
Scoateți puiul de pe grătar; acoperiți și lăsați să stea timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți puiul din conservă înainte de a-l tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista