Pui la grătar cu Succotash

Reteta de pui la gratar cu Succotash este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 4. O porție conține 1056 calorii, 56G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 7.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, sos worcestershire, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui Sucotash Pot Pie, Sucotash De Pui Cremos, și Pui Cu Sucotash Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului; preîncălziți la 425 grade F. condimentați puiul cu sare și piper și așezați pe o foaie de copt cu margini căptușite cu folie. Prăjiți până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 30 de minute.
Combinați cidrul, ketchupul, sosul Worcestershire și 1 lingură de muștar într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați albușurile de scallion, ardeiul gras, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper. Gatiti, amestecand, pana cand legumele se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/4 cană de apă, porumbul, fasolea lima și restul de 1 linguriță de muștar. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă verdele de scallion.
Ungeți puiul cu sosul de grătar pregătit și fierbeți până când sosul este gros și clocotit, aproximativ 3 minute.
Se servește cu succotash.
Fotografie realizată de Justin Walker
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.