Pui la grătar cu sos de busuioc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și felul principal primar? Puiul la grătar cu sos de busuioc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, piper, cățel de usturoi și coapse de pui cu piele. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dovlecel la grătar cu sos de zară-busuioc, Pene de aisberg la grătar cu sos de zară-busuioc, și Salată de Romaine la grătar cu sos cremos de busuioc de Avocado.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți 1/3 cană de ulei, 3 linguri de suc de lămâie, semințe de fenicul, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-o pungă de plastic resalabilă.
Adăugați puiul și sigilați punga. Masați marinada în pui. Dați la frigider cel puțin 30 de minute și până la 1 zi, întorcând puiul ocazional.
Între timp, amestecați busuiocul, usturoiul, coaja de lămâie, restul de 1/4 cană de suc de lămâie, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un blender până se omogenizează. Amestecați treptat în restul de 1/3 cană de ulei. Condimentați sosul de busuioc, după gust, cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare sau preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din marinată. Aruncați marinada. Puneți puiul la grătar până când este gătit, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurii de servire, stropiți cu sosul de busuioc și serviți.