Pui la grătar cu sos de arahide
Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt de arahide, cățel de usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frigarui de pui la gratar cu sos de arahide, Satay de pui la grătar cu sos de arahide, și Curry de pui la grătar cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură mare (450 până la 550). Într-o cratiță mică la foc mediu, gătiți usturoiul și untul de arahide împreună până la fierbere, aproximativ 4 minute.
Bateți zahărul, fulgii de chile, sosul de soia și 2/3 cană de apă. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când începe să se îngroașe, aproximativ 10 minute.
Între timp, frecați puiul cu ulei și grătiți până se rumenesc și aproape fierte, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total.
Periați aproximativ 1 lingură. sos de arahide peste fiecare bucată de pui și gătiți doar până când sosul începe să se caramelizeze, aproximativ 2 minute.
Se servește cu legume aburite și sosul rămas pe lateral.