Pui la grătar cu Salsa de Mango-ananas

Pui la grătar cu Salsa de Mango-ananas
Pui la gratar cu mango-ananas Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de miere, sare, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salsa De Mango Cu Ananas La Grătar, Salsa De Ananas-Mango La Grătar, și Salsa De Mango Cu Ananas La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara salsa, combinați primele 8 Ingrediente. Capac; frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
3
Combinați sucul de ananas și următoarele 5 ingrediente (prin ardei roșu) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Ardei RoșuArdei Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinați în frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
7
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Stropiți peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Serviți salsa cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista