Pui la grătar cu Salsa de afine
Rețeta de pui la grătar la tigaie cu Salsan de afine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de piele, piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, Creveți la grătar cu Salsa de afine, și Creveți la grătar cu Salsa proaspătă de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Se presară sare și piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; gătiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Păstrați cald.
Combinați ceapa, jalapeos, oțetul și sosul de afine într-un castron mediu. Se amestecă 1 lingură de coriandru și 1 lingură de suc de lămâie.
Combinați 1 lingură de coriandru, 1 1/2 linguriță suc de lămâie și cremă de brânză într-un castron mic; amestecați bine pentru a combina. Lingurați salsa uniform pe farfurii individuale.
Așezați puiul deasupra salsa; deasupra cu o păpușă de cremă de coriandru.