Pui la grătar cu Salsa de afine

Pui la grătar cu Salsa de afine
Rețeta de pui la grătar la tigaie cu Salsan de afine este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de piele, piper, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, Creveți la grătar cu Salsa de afine, și Creveți la grătar cu Salsa proaspătă de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; gătiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4
Combinați ceapa, jalapeos, oțetul și sosul de afine într-un castron mediu. Se amestecă 1 lingură de coriandru și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați 1 lingură de coriandru, 1 1/2 linguriță suc de lămâie și cremă de brânză într-un castron mic; amestecați bine pentru a combina. Lingurați salsa uniform pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați puiul deasupra salsa; deasupra cu o păpușă de cremă de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întregPui întreg
CremăCremă
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista