Pui la grătar cu salsa Chipotle-Avocado

Pui la grătar cu Chipotle-Salsan de Avocado este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 822 calorii, 64G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați roșii, prăjiți pui, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ton la grătar cu Ponzu Chipotle și Salsa de Avocado, Pui la grătar Chipotle cu sandviș cu Avocado, și Sandviș Cu Brânză La Grătar Salsa Chicken Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, combinați amestecul de condimente taco, uleiul, sucul de lămâie și mierea; se amestecă bine.
Periați amestecul uniform pe toate părțile sferturilor de pui.
Când grătarul este încălzit, puneți puiul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 30 pana la 40 de minute sau pana cand puiul este fraged cu furculita si sucurile curg limpede, rotindu-se frecvent.
Între timp, combinați toate ingredientele salsa; se amestecă bine.
Serviți amestecul de salsa cu pui.