Pui la grătar cu roșii prăjite și salsa de Oregano

Pui la grătar cu roșii prăjite și salsa de Oregano
Pui la gratar cu rosii prajite si Oregano Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, sare, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar, și Pui la grătar cu Tomatillo-Salsa de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o pungă de plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați pui; marinați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți o tavă de copt cu folie. Pentru a face salsa, întindeți roșiile pe tavă; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Dientes De AjoDientes De Ajo
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Coaceți până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Combinați roșiile, șalotele, ceapa, jalapele, usturoiul și oregano într-un castron. Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se încălzește la foc mediu-mare.
8
Scoateți puiul din marinată; gatiti 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut, răsturnați puiul și adăugați marinada rămasă în tigaie. Gatiti 5 minute. Reduceți căldura la minim. Acoperiți puiul; gatiti 10 minute. Împărțiți între 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1/4 din salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți imediat.
10
Auto

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista