Pui la grătar cu porumb și Slaw

Puiul la grătar cu porumb și Slaw este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 807 calorii, 29G de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de lămâie la grătar cu varză-rețetă de Slaw de porumb, Carne De Porc La Grătar Cu Slaw De Porumb Carbonizat, și Porumb crocant cu Kale și Slaw de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, coriandru, 3 linguri. oțet, 1/4 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei într-un castron mic. Rezervați 3/4 cană amestec de maioneză.
Periați puiul cu amestecul de maioneză rămas de 1/4 cană.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Pui la grătar și porumb în același timp, acoperit cu capac la grătar. Pui la grătar 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când este gata; grill porumb 14 până la 20 de minute sau până când este gata, întorcându-se la fiecare 4 până la 5 minute și ungând cu unt topit.
Amestecați salata de varză cu ulei, zahăr, 1/4 linguriță. piper, și restul de 3 linguri. oțet și 1/2 linguriță. sare. Condimentați puiul și porumbul cu sare și piper după gust.
Se servește cu salată de varză și amestec de maioneză rezervat.