Pui La Grătar Cu Muștar De Arțar

Pui La Grătar Cu Muștar De Arțar
Maple-muștar de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 271 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,36 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Un amestec de sirop cu aromă de arțar, oțet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Pui La Grătar Cu Muștar De Arțar, Arțar, Muștar Pui La Grătar, și Somon La Grătar Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Înveliți ușor puiul cu spray de gătit; se presară piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
3
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați puiul pe raft; grătar, neacoperit, 15 minute, ungând adesea cu amestec de muștar. Întoarceți puiul și grătiți 15 minute suplimentare sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a puiului înregistrează 180, ungând adesea cu amestec de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista