Pui la grătar cu muștar de arțar

Maple-muștar BBQ pui ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 502 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, sirop de arțar, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită, Pui De Muștar De Arțar, și Pui De Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați siropul de arțar, Dijonul, muștarul din cereale integrale, oțetul și sosul de soia într-un castron mic, nereactiv și bateți pentru a combina. Împărțiți în mod egal sosul între 2 boluri mici; puneți deoparte 1 bol pentru servire și celălalt pentru periaj pe pui în timp ce gătește pe grătar.
Încălziți un grătar cu gaz sau cărbune la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f). Între timp, dacă utilizați piept de pui (fie dezosat, fie cu os), tăiați-le în jumătate transversal. Se usucă bucățile de pui cu prosoape de hârtie și se așează pe o foaie de copt. Înveliți-le peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Când grătarul este gata, așezați puiul pe el (cu pielea în jos dacă utilizați skin-on), acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți grătarul și gătiți până când apar semne de grătar pe a doua parte, încă aproximativ 5 minute.Întoarceți din nou puiul și periați cu generozitate bucățile folosind vasul cu sos pus deoparte pentru asta. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și periați puiul și continuați să răsturnați și să periați la fiecare 5 minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă bucată citește 160 F până la 165 F și carnea de lângă os nu mai este roz, cu aproximativ 10 până la 15 minute mai mult (aproximativ 25 până la 30 de minute Timp total de gătit).
Scoateți puiul într-un platou de servire curat și treceți vasul rămas de sos pe lateral.