Pui La Grătar Cu Miere-Var

Pui la gratar miere-var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 273 calorii. Un amestec de jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate, miere, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pui La Grătar Cu Miere-Var, Pui De Miere La Grătar, și Pui De Miere La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați pui, întorcându-vă la strat. Sigilați punga și răciți 30 de minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Gatiti puiul, fara capac de gratar, peste carbuni mediu-incinsi (350 pana la 40
5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când se termină.