Miere de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 267 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 382 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătăți de piept de pui, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui La Grătar Glazurat Cu Miere, Miere De Muștar Pui La Grătar, și Pui La Grătar Cu Miere-Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Bateți în miere și suc de lămâie. Rezervați jumătate pentru ungere și periați cealaltă jumătate pe pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Suc De Lămâie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Ungeți ușor grătarul și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte, rotind frecvent. Ungeti de multe ori în ultimele 5 minute. Puiul se face atunci când carnea este fermă, iar sucurile sunt limpezi.