Pui La Grătar Cu Miere

Pui La Grătar Cu Miere
Rețeta de pui cu grătar cu miere ar putea satisface pofta ta americană în jur 55 minute. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar cu miere, piept de pui, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui La Grătar Cu Miere, Fâșii De Pui La Grătar Cu Miere, și Uscați-frecați puiul cu sos de grătar cu miere.

Instrucțiuni

1
Înveliți grătarul alimentar cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mediu-mare (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Puneți puiul pe grătar și grătar, acoperit, 5 până la 10 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim (sub 300); grătar, acoperit, 40 până la 50 de minute pentru sâni și 30 până la 40 de minute pentru tobe sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Periați cu 1 cană de sos de grătar cu miere în ultimele 10 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
MiereMiere
4
Se servește cu restul de 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Județul Sonoma Județul San Joaquin Județul Zinfandel
Ghost Pines Zinfandel îmbină fructele din județele San Joaquin, Sonoma și Lake pentru a accentua tot ce are de oferit fiecare dintre aceste județe fenomenale producătoare de Zinfandel. Zinfandel 2014 se deschide cu arome bogate și complexe de gem de zmeură coaptă, piper crăpat și stejar prăjit. La gust, vinul oferă arome intense, jammy de cireș negru, boysenberry, condiment maro și cola încadrate de o structură luxuriantă și un finisaj lung, cu mai multe straturi.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista