Pui La Grătar Cu Melasă Portocalie

Pui La Grătar Cu Melasă Portocalie
Orange-melasă de pui la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 230 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, suc de portocale, melasă cu aromă ușoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Melasă și cartofi dulci la grătar cu portocale, Pui Glazurat Cu Melasă Portocalie, și Pulpe De Pui La Grătar Cu Melasă De Rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de portocale, oțetul, melasa, coaja de portocală și tot usturoiul, cu excepția a 1 linguriță, într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până se reduce la 2 căni, aproximativ 10 minute. Se amestecă sosul de piper. Se răcește marinada la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Sos FierbinteSos Fierbinte
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MarinadaMarinada
MelasăMelasă
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Așezați puiul într-un vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se toarnă marinada peste. Refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Scoateți puiul din marinată, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
6
Transferați marinada în cratiță. Se amestecă 1 linguriță de usturoi rezervată. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 11/4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Transferați în vasul de servire. Condimentează puiul cu sare și piper. Grătiți până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
8
Transferați puiul pe placa de tăiat; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați puiul transversal pe diagonală în felii groase de 1/2 inch; transferați pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Serviți, trecând sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista