Pui la grătar cu legume sărate de vară
O porție conține 24 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel tăiate, dovlecei, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui La Grătar Cu Legume Sărate De Vară, Salată de pâine la grătar cu piept de pui și legume de vară, și Filete de porc savuroase la grătar cu legume cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Periați puiul cu 2 lingurițe. pansament.
Între timp, faceți găuri în fundul tăvii de folie de aluminiu de unică folosință. Aruncați legumele cu pansamentul rămas.
Se pune în tigaie pregătită.
Puneți puiul și tigaia cu legume pe grătarul grătarului. Grătar 20 min. sau până când puiul este gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, transformând puiul după 10 min. și amestecând ocazional legumele.