Pui La Grătar Cu Gură La Grătar

Grilled gura-adăpare de pui la grătar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 514 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, boia de ardei, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui La Grătar La Cuptor, Gura udare gratar BLT Kabobs, și Gura De Udare Oală Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele sosului la foc mediu până la fierbere, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, amestecați 1 linguriță de sare, 1 linguriță de boia și 1/4 linguriță de piper.
Presărați ambele părți ale puiului cu amestec de sare.
Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute.
Întoarceți puiul; periați cu sos de grătar. Acoperiți grătarul; gătiți cu 20 până la 25 de minute mai mult, întorcând și perindând cu sos, până când sucul de pui este limpede când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).