Pui la grătar cu glazură balsamică de caise

Puiul la grătar cu glazură caisă-balsamică este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 1466 calorii, 113g de proteine, și 109G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de caise, oțet balsamic, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui glazurat cu caise-balsamic cu sfeclă la grătar, Aripioare și ficat de pui la grătar cu glazură Balsamic-muștar, și Tacos de cârnați fierbinți și dulci la grătar cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și Salsa de ceapă roșie.