Pui la grătar cu Dijon și lămâie Meyer

Pui la grătar cu Dijon și lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu Dijon și Meyer Lemon. O porție conține 1636 calorii, 129g de proteine, și 119g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebaburi de pui la grătar cu salsa de lămâie Meyer, Kabobs De Pui Dijon Cu Lămâie La Grătar, și Pui la grătar cu lămâie Dijon cu cuscus de Mango.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați sucul de lămâie, coaja, muștarul, rozmarinul și ardeiul roșu zdrobit într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline în amestecul de muștar pentru a-l slăbi. Vopsiți acest amestec generos peste tot puiul și lăsați să stea până la 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider. Dacă ați rămas din amestecul de muștar, salvați-l pentru revopsire în timp ce puiul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Preîncălziți grătarul la mediu (doriți ca puiul să gătească pe grătar cât mai mult timp posibil, fără a arde, pentru a dezvolta o piele frumoasă crocantă și gustoasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Îndepărtați orice crud de pe grătar cu o perie de grătar de sârmă și rulați un prosop uns peste grătar pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit. Condimentați puiul ușor cu sare și aranjați ușor pe grătar,cu pielea în jos și gătiți timp de 5 până la 6 minute.Dacă puiul se aprinde, mutați-l într-o parte mai rece a grătarului; nu doriți film de funingine pe pui (nu va avea un gust bun).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Odată ce puiul a început să se rumenească și să fie crocant, este o idee bună să închideți grătarul pentru a permite căldurii să gătească puiul din toate direcțiile. Doriți să gătiți pielea de pui cu fața în jos timp de 10 până la 12 minute, apoi întoarceți-o și gătiți-o încă 10 până la 12 minute. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, puteți transfera puiul într-un cuptor de 375 grade F când este gata să se răstoarne, astfel încât să poată termina gătitul. Dacă există amestec de muștar rămas, folosiți-l pentru a picta pielea puiului pe a doua parte. Puiul se face atunci când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Când puiul este aproape gata, așezați jumătățile de lămâie pe grătarul tăiat cu fața în jos și lăsați-le în pace până se rumenesc și caramelizate, 5 până la 6 minute. (Acestea vor mirosi grozav în timp ce sunt la grătar!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți puiul de pe foc și serviți cu lămâia la grătar pentru o bunătate suplimentară de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista