Pui la grătar cu Dijon și lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu Dijon și Meyer Lemon. O porție conține 1636 calorii, 129g de proteine, și 119g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.96 pe portie. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kebaburi de pui la grătar cu salsa de lămâie Meyer, Kabobs De Pui Dijon Cu Lămâie La Grătar, și Pui la grătar cu lămâie Dijon cu cuscus de Mango.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sucul de lămâie, coaja, muștarul, rozmarinul și ardeiul roșu zdrobit într-un bol mic.
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei de măsline în amestecul de muștar pentru a-l slăbi. Vopsiți acest amestec generos peste tot puiul și lăsați să stea până la 2 ore la temperatura camerei sau peste noapte la frigider. Dacă ați rămas din amestecul de muștar, salvați-l pentru revopsire în timp ce puiul gătește.
Preîncălziți grătarul la mediu (doriți ca puiul să gătească pe grătar cât mai mult timp posibil, fără a arde, pentru a dezvolta o piele frumoasă crocantă și gustoasă).
Îndepărtați orice crud de pe grătar cu o perie de grătar de sârmă și rulați un prosop uns peste grătar pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit. Condimentați puiul ușor cu sare și aranjați ușor pe grătar,cu pielea în jos și gătiți timp de 5 până la 6 minute.Dacă puiul se aprinde, mutați-l într-o parte mai rece a grătarului; nu doriți film de funingine pe pui (nu va avea un gust bun).
Odată ce puiul a început să se rumenească și să fie crocant, este o idee bună să închideți grătarul pentru a permite căldurii să gătească puiul din toate direcțiile. Doriți să gătiți pielea de pui cu fața în jos timp de 10 până la 12 minute, apoi întoarceți-o și gătiți-o încă 10 până la 12 minute. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, puteți transfera puiul într-un cuptor de 375 grade F când este gata să se răstoarne, astfel încât să poată termina gătitul. Dacă există amestec de muștar rămas, folosiți-l pentru a picta pielea puiului pe a doua parte. Puiul se face atunci când un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F.
Când puiul este aproape gata, așezați jumătățile de lămâie pe grătarul tăiat cu fața în jos și lăsați-le în pace până se rumenesc și caramelizate, 5 până la 6 minute. (Acestea vor mirosi grozav în timp ce sunt la grătar!)
Scoateți puiul de pe foc și serviți cu lămâia la grătar pentru o bunătate suplimentară de lămâie.