Pui la grătar cu cireșe și brânză de capră
Puiul la grătar cu cireșe și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 345 calorii, 52G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, jumătăți de piept de pui, brânză neufch oktel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Salată de pui cu cireșe și sos de brânză de capră, Seared-salată de pui cu cireșe și sos de brânză de capră, și Salată cu cireșe, brânză de capră și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă orizontală în centrul fiecărui piept de pui, tăind cât mai mult posibil fără a tăia, pentru a face un buzunar.
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră și brânza Neufchtel. Amestecați amestecul de brânză în fiecare sân, presând amestecul uniform cu degetele. Introduceți aproximativ 7 cireșe în fiecare sân și apoi fixați deschiderea cu scobitori pentru a preveni scurgerea în timpul gătitului.
Preîncălziți grătarul sau ungeți o tigaie pentru grătar și încălziți la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți, acoperit, timp de 15 minute, întorcând o dată.
Îndepărtați scobitorii înainte de servire.
Garnisiți cu cireșe proaspete.