Pui la grătar cu ardei și anghinare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu ardei și anghinare. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 198 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Halibut la grătar cu ardei și anghinare, Pui cu ardei și anghinare, și Papioane cu pui, ardei roșii și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți marinada din inimile de anghinare; acoperiți și refrigerați anghinarea.
Se amestecă marinada și vinul în sticlă superficială sau vas de plastic.
Adăugați puiul și ardeiul gras, întorcându-se pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți și refrigerați, rotind ocazional, cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul și ardeii din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 6 inci de la foc mediu 5 minute. Întoarceți puiul; adăugați ardei la grătar. Acoperiți și grătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când ardeii sunt fragede și sucul de pui nu mai este roz atunci când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Se încălzește marinada, inimile de anghinare, ceapa și piperul până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul de anghinare cu pui și ardei.