Pui La Grătar "Cola-Q"

Puiul "Cola-Q" la grătar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 255g de proteine, 206g de grăsime, și un total de 3262 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $9.9 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul original pentru grătar, puiul de pui broiler-friteuză, sosul de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu sos Cola, Pollo a la Coca-Cola (pui fiert cu băutură Cola), și Spareribs la grătar cu glazură de Cola de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar termic pentru grătar indirect: aprindeți o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte neluminată. Închideți capacul; încălziți grătarul la 177°.
Între timp, gătiți cola și sosul de grătar în cratiță la foc mediu 10 min., amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul fierbinte. Rezervați 3/4 cană de sos pentru a servi cu puiul la grătar.
Tăiați cu atenție osul din spate al puiului cu foarfece de bucătărie sau cuțit ascuțit.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe suprafața de lucru; apăsați ferm pentru a aplatiza.
Așezați puiul, pieptul în jos, pe grătarul grătarului peste zona luminată; acoperiți cu capac. Grătar 15 min.; întoarceți, apoi așezați peste zona neluminată. Grătar 25 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F), monitorizarea temperaturii consistente a grătarului, întoarcerea și periajul ocazional cu amestecul de sos de grătar rămas în ultimele 15 min.
Se servește cu amestecul de sos de grătar rezervat.