Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 644 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână saramură, sare kosher, sferturi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ingredientele cu saramură cu 2 qts. apă într-un 2-gal. pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați pui, sigilați și răciți timp de 15 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Faceți sos: înfășurați slănină în jurul cimbrului; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați pachetul de cimbru și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se gătește la foc mic, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Scoateți cimbru; lingură 1/2 de sos într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Pregătiți un grătar cu gaz pentru căldură pe două niveluri (500 până la 550 într-o zonă și aproximativ 300 în alta). Ștergeți grătarul de gătit cu prosoape de hârtie cu ulei. Puneți puiul uscat cu mai multe prosoape de hârtie, presărați sare și piper și stropiți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
9
Grătați pielea de pui cu fața în jos pe zona de căldură ridicată 5 până la 7 minute. Mutați piesele în zona mai rece, răsturnând și gătiți 20 de minute, acoperite. Sosul de lingură din tigaie pe partea pielii și gătiți puiul până când un termometru citit instantaneu măsoară 160 la cea mai groasă parte (sau tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
10
Lăsați să se odihnească 5 minute.
11
Serviți cu sos în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
REMEDIERILE LUI TYLER
13
Adăugați umiditate. Saramură puiul folosind o soluție de sare, zahăr și condimente. Carnea se va îngrășa și va absorbi condimentele, astfel încât aroma nu este doar pe piele. (Acest lucru funcționează foarte bine și pentru carnea de porc și coastele scurte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Apă Pentru A Permite
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Configurați două zone de căldură. Creați o zonă fierbinte și o zonă medie spre joasă. O greșeală pe care o fac oamenii este grătarul tăieturilor mai groase, cum ar fi cotletul de pui și cotletul de porc, la foc direct. Vor arde la exterior și vor rămâne crude în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
15
Porniți pielea de pui în jos. Pentru a obține pielea crocantă, aurie, puneți-o cu pielea în jos peste zona fierbinte și lăsați-o să devină un maro frumos, auriu. Apoi întoarceți-l pe zona medie pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Faceți-vă propriul sos de grătar. Este ușor și vei arăta ca un star rock.