Pui La Grătar
Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 644 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână saramură, sare kosher, sferturi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele cu saramură cu 2 qts. apă într-un 2-gal. pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pui, sigilați și răciți timp de 15 minute până la 2 ore.
Faceți sos: înfășurați slănină în jurul cimbrului; cravată cu sfoară de bucătărie.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați pachetul de cimbru și gătiți 3 până la 4 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se gătește la foc mic, acoperit, 20 de minute.
Scoateți cimbru; lingură 1/2 de sos într-un castron.
Pregătiți un grătar cu gaz pentru căldură pe două niveluri (500 până la 550 într-o zonă și aproximativ 300 în alta). Ștergeți grătarul de gătit cu prosoape de hârtie cu ulei. Puneți puiul uscat cu mai multe prosoape de hârtie, presărați sare și piper și stropiți cu puțin ulei.
Grătați pielea de pui cu fața în jos pe zona de căldură ridicată 5 până la 7 minute. Mutați piesele în zona mai rece, răsturnând și gătiți 20 de minute, acoperite. Sosul de lingură din tigaie pe partea pielii și gătiți puiul până când un termometru citit instantaneu măsoară 160 la cea mai groasă parte (sau tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute.
Serviți cu sos în castron.
Adăugați umiditate. Saramură puiul folosind o soluție de sare, zahăr și condimente. Carnea se va îngrășa și va absorbi condimentele, astfel încât aroma nu este doar pe piele. (Acest lucru funcționează foarte bine și pentru carnea de porc și coastele scurte.)
Configurați două zone de căldură. Creați o zonă fierbinte și o zonă medie spre joasă. O greșeală pe care o fac oamenii este grătarul tăieturilor mai groase, cum ar fi cotletul de pui și cotletul de porc, la foc direct. Vor arde la exterior și vor rămâne crude în interior.
Porniți pielea de pui în jos. Pentru a obține pielea crocantă, aurie, puneți-o cu pielea în jos peste zona fierbinte și lăsați-o să devină un maro frumos, auriu. Apoi întoarceți-l pe zona medie pentru a termina gătitul.
Faceți-vă propriul sos de grătar. Este ușor și vei arăta ca un star rock.