Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 644 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână saramură, sare kosher, sferturi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ingredientele cu saramură cu 2 qts. apă într-un 2-gal. pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați pui, sigilați și răciți timp de 15 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Faceți sos: înfășurați slănină în jurul cimbrului; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați pachetul de cimbru și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se gătește la foc mic, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scoateți cimbru; lingură 1/2 de sos într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pregătiți un grătar cu gaz pentru căldură pe două niveluri (500 până la 550 într-o zonă și aproximativ 300 în alta). Ștergeți grătarul de gătit cu prosoape de hârtie cu ulei. Puneți puiul uscat cu mai multe prosoape de hârtie, presărați sare și piper și stropiți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Grătați pielea de pui cu fața în jos pe zona de căldură ridicată 5 până la 7 minute. Mutați piesele în zona mai rece, răsturnând și gătiți 20 de minute, acoperite. Sosul de lingură din tigaie pe partea pielii și gătiți puiul până când un termometru citit instantaneu măsoară 160 la cea mai groasă parte (sau tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați să se odihnească 5 minute.
11
Serviți cu sos în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
REMEDIERILE LUI TYLER
13
Adăugați umiditate. Saramură puiul folosind o soluție de sare, zahăr și condimente. Carnea se va îngrășa și va absorbi condimentele, astfel încât aroma nu este doar pe piele. (Acest lucru funcționează foarte bine și pentru carnea de porc și coastele scurte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Configurați două zone de căldură. Creați o zonă fierbinte și o zonă medie spre joasă. O greșeală pe care o fac oamenii este grătarul tăieturilor mai groase, cum ar fi cotletul de pui și cotletul de porc, la foc direct. Vor arde la exterior și vor rămâne crude în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
15
Porniți pielea de pui în jos. Pentru a obține pielea crocantă, aurie, puneți-o cu pielea în jos peste zona fierbinte și lăsați-o să devină un maro frumos, auriu. Apoi întoarceți-l pe zona medie pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Faceți-vă propriul sos de grătar. Este ușor și vei arăta ca un star rock.