Pui La Grătar

Pui La Grătar
Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 644 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână saramură, sare kosher, sferturi de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ingredientele cu saramură cu 2 qts. apă într-un 2-gal. pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați pui, sigilați și răciți timp de 15 minute până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Faceți sos: înfășurați slănină în jurul cimbrului; cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați pachetul de cimbru și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele rămase și se gătește la foc mic, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Scoateți cimbru; lingură 1/2 de sos într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Pregătiți un grătar cu gaz pentru căldură pe două niveluri (500 până la 550 într-o zonă și aproximativ 300 în alta). Ștergeți grătarul de gătit cu prosoape de hârtie cu ulei. Puneți puiul uscat cu mai multe prosoape de hârtie, presărați sare și piper și stropiți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Grătați pielea de pui cu fața în jos pe zona de căldură ridicată 5 până la 7 minute. Mutați piesele în zona mai rece, răsturnând și gătiți 20 de minute, acoperite. Sosul de lingură din tigaie pe partea pielii și gătiți puiul până când un termometru citit instantaneu măsoară 160 la cea mai groasă parte (sau tăiat la test), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați să se odihnească 5 minute.
11
Serviți cu sos în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
REMEDIERILE LUI TYLER
13
Adăugați umiditate. Saramură puiul folosind o soluție de sare, zahăr și condimente. Carnea se va îngrășa și va absorbi condimentele, astfel încât aroma nu este doar pe piele. (Acest lucru funcționează foarte bine și pentru carnea de porc și coastele scurte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Configurați două zone de căldură. Creați o zonă fierbinte și o zonă medie spre joasă. O greșeală pe care o fac oamenii este grătarul tăieturilor mai groase, cum ar fi cotletul de pui și cotletul de porc, la foc direct. Vor arde la exterior și vor rămâne crude în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
15
Porniți pielea de pui în jos. Pentru a obține pielea crocantă, aurie, puneți-o cu pielea în jos peste zona fierbinte și lăsați-o să devină un maro frumos, auriu. Apoi întoarceți-l pe zona medie pentru a termina gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Faceți-vă propriul sos de grătar. Este ușor și vei arăta ca un star rock.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista