Pui La Gratar Cu Var De Usturoi Cu Salsa De Mango
Reteta Pui la gratar cu var de usturoi cu Salsan de Mango este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 516 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 62 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați var, zahăr, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Salsa de pui la grătar și Mango Key Lime, Gratar Chili Lime pui Kabobs cu Mango Salsa, și Creveți la grătar cu Salsa de Mango, var și ridiche.